Nyhetsbrev BOKA EN TRUCK november 2017

2017 har varit ett intensivt år där vi har varit med i många olika sammanhang och nya projekt. 2018 kommer bli ännu mer aktivt för vår del, allt från att det är ett valår med start i Almedalen för vår del, att det blivit fler Stockholms lag i allsvenskan samt att Sveriges deltagande i fotbolls-VM i Ryssland innebär att vi redan är igång med diverse planeringar gällande arrangemang kring detta. Från årsskiftet går vi igång i ett större uppdrag med en av Sveriges störta livsmedelskedjor. Vi kommer även att start upp nya projekt i Uppsala, Göteborg, Linköping och Eskilstuna samt att vi spår att det kommer bli många kampanj och säljuppdrag med Segway kioskerna. 

Går ni själva i tankar att genomföra aktiviteter under 2018 och behöver vår hjälp med idé, koncept, utveckling, projektledning, dokumentation och kommunikation så säg till i tid,  Allt för att kvalitetssäkra det vi ska hjälpa er med. 

 
IMG_4915.JPG

För att förtydliga de lösningar som vi jobbar med gällande truckar, Segway kiosker och projektledning så kan du läsa om våra olika tjänster på denna länk.

Gällande Segway kiosker så skulle vi inte bli förvånade om det blir 2018 års stora nyhet på marknaden. Det är ett perfekt komplement till truckaktiviteter, Passar även bra att användas till en aktivitet helt på egen hand. 

Film Segway Kiosk under VM-kval matchen mellan Sverige - Italien i denna länk.   
Presentation om vår samarbetspartner Pop Up Trucks i denna länk.

Eftersom vi i stora drag jobbar med mobila lösningar har vi ingått samarbete med det mobila bastuföretaget Mobiba. Ett sätt att utöka själva truckupplevelsen till privata fester och andra sammanhang. Det innebär också att vi nu kan erbjuda bastutruck som en tjänst i vårt totala utbud. Mer om Mobiba i denna länk. 


Nu ser vi fram emot att avsluta året med det stora arrangemanget Sweden International Horse ShowFriends Arena där food trucksen verkligen har varit med och höjt matupplevelsen för besökarna. Bland de deltagande truckarna för i år kommer årets vinnare i Food Trucks SM Indian Street Food delta, så även 2015 års Food Trucks vinnaren Nordic Street Food, Kombé, som en av Göteborgs bästa food trucks, och från Dalarna kommer Eva-Lotts kök, samt förra årets populäraste truck Nees Taste of Thai och som sista truck kommer Papa Chubby delta KaffeLuckan kommer att stå för finkaffet i paddocken och på plan 3 hittar ni Bageritrucken Christenson & Grez

Vi tar även tillfället akt att tacka alla food trucks, dom truckar vi hyrt, arrangörer, fastighetsbolag, arenor alla andra parter som vi har arbetat med och för under 2017.  Tack för ett bra samarbete! och ser fram emot ett bra 2018 med både nya och gamla samarbeten. Under december kommer även en film som summerar årets som gått. 

Bästa hälsningar från Walter Carvajal och Krister Lundström

15875432_1830413757213435_8039768813479510896_o.jpg

static1.squarespace.jpg

Boka en truck och hela truckverksamheten började med att vi skulle hjälpa en food truck med försäljning och marknadsföring. Idag hjälper vi många flera truckar med detta. Vi har blivit en del i andras verksamheters värdekedja vilket vi är stolta över.

Efter som Walter har jobbat som affärscoach och med verksamhetsutveckling så har det varit naturlig från start att testa sig fram till olika tjänster och service inom verksamhetsområdet truckar . Att vi har nått dit vi är är idag,  där vi har genomför väldigt många uppdrag tillsammans med truckarna, åt fastighetsbolag, arenor, arrangörer, kampanjer och road shows för bolag, kommuner var något som vi aldrig hade kunnat tro. Vi är tacksam för det som har varit men även ödmjuka inför det som komma skall.

Bakgrunden till denna positiva utveckling är att vår Walter samtidigt som när Boka en truck drogs igång,  Var även med och startade verksamheten The Story of No 8. Det är en verksamhet som hjälper bolag med  idéer, koncept och utveckling, där många uppdrag leder till att vi är med och projektleder dessa bolags utveckling. som tillägg blir det mycket kommunikation och dokumentation. Där av har det blivit naturligt att vi jobbar med Boka en truck på samma sätt som The Story of No 8 kunder. Man kan enkelt säga att vi gör som vi lär ut. 
Mer info i länken.