Nyhetsbrev Boka en truck - oktober 2017

Innehåll i nyhetsbrevet

- Sthlm Street Lunch startar upp i nya städer
- Nu går det att förboka och förbeställa truckens mat
- Att klä en truck med ny kommunikation på 15 minuter
- Pop Up Trucks som showroom, Segway Kiosk som komplement till trucken

- Vi håller på att ta fram miljöanpassade tjänster för säkrare hantering av livsmedel
- 4 oktober, Kanelbullens dag - boka Bageritrucken till ditt företag eller er fastighet
- Vi söker kök och garage till truckarNu har vi varit igång med Boka En Truck i ca 2 år, där Stockholms Street Lunch, Hitta Trucken samt Streetfood Media ingår. Under dessa år så har vi utvecklat en rad olika koncept. Vi har samarbetat med arenor, fastighetsbolag, kommuner, arrangörer och olika företag med behov av marknadsföring via en truck. Vi har verkat över hela Norden i ett stort antal sammanhang.  I denna LÄNK kan du läsa mer om vilka vi jobbat fram med tills nu och i vilka sammanhang. Titta gärna på vår Youtube-kanal

Så här ser framtiden ut:

Stockholms Street Lunch som koncept kommer att startas upp i nya städer/regioner under våren 2018 men då med stadens namn som första del. Mer om Sthlm Street lunch kan du läsa här.

Tillsammans med Amundi Technologies har vi tagit fram en betallösning där man kan förbeställa & förbetala maten och drycken. Denna lösning är till för lunchservering, festivaler & större arrangemang. Allt för underlätta för gästen, som i sin tur gör att trucken kan fokusera på att laga maten. Det är på www.hittatrucken.se som tjänsten finns att använda. Mer om Amundi Technologies kan du läsa här: ELKYPAY

Mobil betalning i nyhetsbrev.jpg

Vår stora innovation som vi skapat är att klä en truck i tyg med ny kommunikation på 15 minuter som har lett till att företag enklare kan använda en truck för sina kampanjer och event. Eftersom detta tyg går att återanvända så har kostnaden för aktiviteter med truck blivit mycket billigare och enklare än tidigare. Efterfrågan på denna innovation ökar stadigt hela tiden. 

Våra tankar och kreativitet har skapat en situation där vi idag sitter i dialog med kunder att använda en truck till servering på en sida och på den andra sidan kan det finnas t ex en fotovägg, scen, hållas en workshop eller annan försäljning. I och med detta så kommer en truckupplevelse att bli så mycket mer än bara en måltid och dryck. 
Vi erbjuder nu även Pop-Up Trucks. Pop-Up Trucks är anpassade för diverse arrangemang där ni t ex kan göra en presentation av ett bilmärke, modevisning etc, så det liknar ett showroom. Tveka inte att fråga oss i fall ni tänkt er en sådan här lösning vid nästa mässa, säljaktivitet eller ert deltagande på en festival. 

Pop up truck i nyhetsbrev.jpg

Vi har även börjat jobba med Segway Kiosk. Denna produkt kan agera som fristående kiosk för kaffe, dryck, glass, godis eller för att demonstrera en produkt. Den kan även användas som en publikdragare till den aktuella aktiviteten vid trucken.  

Till 2018 års olika festivaler och arrangemang så ser vi över att skapa ett komplement med bilar/truckar för sophantering, kylhantering och diskmöjligheter. Dessa tre delar är tänkt som kvalitetshöjande service till både arrangörer och truckägare för ett mer hygieniskt och miljöanpassat utförande där mat och dryck ska serveras. 

Den 4:e oktober är det Kanelbullens Dag. Där har vi gjort ett upplägg tillsammans med Bageritrucken Christenson & Grez. Detta arrangemang lämpar sig för företag och fastighetsbolag. Mer information får du om du klickar på länken: http://www.bokaentruck.se/kanelbullensdag4okt

Kanelbullens dag i nyhetsbrev.jpg

Vi ser med intresse och stor tillförsikt fram emot mot kommande sammanhang och åtaganden där vi är delaktiga. Varmt Välkomna att höra av er till oss för dialog om framtida samarbeten och arrangemang!

PS: Till er som är fastighetsägare så letar alltid truckarna efter de rätta garagen/parkeringarna där det även finns elmöjligheter. Många truckar är ute efter bättre förberedningskök för sin verksamhet. Kontakta gärna oss i fall ni har några av dessa faciliteter att hyra ut.

 

Truckvänliga hälsningar från
 

Walter Carvajal, Camilla Wallin & Krister Lundström